OM WORLD SPORT 24/7

 

Worldsport24-7.com – Sportsgear and entertainment for you and your friend

Sport skal være for alle, vi bestræber os derfor på at bringe et smil og gode minder frem hos alle der ønsker en aktiv hverdag. Sport udvikler ikke kun sportsudøvere, men er i lige så høj grad med til at danne det hele menneske. Worldsport24-7.com er derfor med til at ”bevæge verdenen” på flere forskellige måder. Vi har stor fokus på bæredygtighed og socialt ansvar, da vi bl.a. hjælper med at give dit gamle tøj nyt liv, når du sender det retur til os. Tøjet bliver enten sendt ned til 3. verdens lande, eller bliver brugt til at genanvende de fibre der sidder i tøjet.

Vi bestræber os på at kunne levere de bedste produkter og services, og har derfor stort fokus på dig som kunde. Vi har åbent 24 timer i døgnet på webshoppen, hvor du kan gå på opdagelse i et stort sportsunivers fyldt med alle de velkendte sportsbrands.

Vi tilbyder altid hjælp til dit køb, så mangler du sparring og vejledning i køb af vores produkter, så sidder vi altid klar på både mail og telefon, til at give dig en professionel og personlig hjælp.

VISION

 

Worldsport24-7.com’s formål er at dele de største begivenheder, resultater og information indenfor sportens verden og samtidig give forbrugerne mulighed for at købe sportstøj, sportsmodetøj, sportsudstyr og sportsevents.

 

MISSION

 

Woldsport24-7.com er en sportswebside hvor du, hurtigt og enkelt, bliver live-opdateret, om begivenheder, resultater, trends og information indenfor sportens verden, samtidig med at du på en levende, sjov og inspirerende måde kan handle sportstøj, sportsmodetøj, sportsudstyr og sportsevents.

Der er mulighed for at købe sportsrejser, sportsbilletter til sportsarrangementer, sportsabonnementer, sportsspil mm.

Forbrugeren har mulighed for at tilpasse sin adgang til Worldsport24-7.com ud fra sportsinteresser, sportsgrene, tøjstil samt klubtilknytning.

I første omgang i Danmark og indenfor 3-5 år i Europa og herefter Worldwide.

 

VÆRDIER

 

Sportsinteresserede og passionerede medarbejdere vil med deres nærvær og ansvarsbevidsthed sørge for at kunder og samarbejdspartnere får den bedste sportsoplevelse på Woldsport24-7.com.

 

Hvor bor vi?