Miljø og Worldsport24-7.dk

Worldsport24-7s genbrugsordningen belønner de ansvarlige sportsfolk, der tænker bæredygtigt og gør en ekstra indsats for at hjælpe med at passe på miljøet:

Hjælp Worldsport24-7.dk og red miljøet

Sport skal være for alle, vi bestræber os derfor på at bringe et smil og gode minder frem hos alle der ønsker en aktiv hverdag. Sport udvikler ikke kun sportsudøvere, men er i lige så høj grad med til at danne det hele menneske. Worldsport24-7.dk er derfor med til at ”bevæge verdenen” på flere forskellige måder. Vi har stor fokus på bæredygtighed og socialt ansvar, da vi bl.a. hjælper med at give dit gamle tøj nyt liv, når du sender det retur til os. Tøjet bliver enten sendt ned til 3. verdens lande, eller bliver brugt til at genanvende de fibre der sidder i tøjet.

Danskerne smider ca. 30 kg tøj ud om året pr. person, Derfor giver Worldsport24-7.dk dig mulighed for at sende dine brugte sportsprodukter retur til Worldsport24-7.dk, sportsprodukter du har liggende i gemmerne, kælderen eller i garagen, sportsprodukter du sandsynligvis ikke kommer til at bruge igen.

Ryd op i garderoben, garagen eller på loftet, og doner dit brugte sportsudstyr til 3. verdensbørn i nød, og eller til genbrug. Worldsport24-7.dk sorterer alle sport produkterne op efter anvendelighed, og sørger for at sende sportsprodukterne til skoler, idræt centre i 3. verdenslande, eller til genbrug hos vores producerende samarbejdspartnere. Du skal bare sende dine gamle sportsprodukter retur i Worldsports24-7.dk’s genbrugsemballage helt gratis, fragten er betalt. Vi kvitterer endda med en værdikupon som tak for ulejligheden til dit næste køb på Worldsport24-7.dk

 

Worldsport24-7s genbrugsordningen belønner de ansvarlige sportsfolk, der tænker bæredygtigt og gør en ekstra indsats for at hjælpe med at passe på miljøet:

 • Tænk over om det er nødvendigt at bestille sportsproduktet i flere størrelser for at være sikker på, at få en størrelse der passer og efterfølgende sende den forkerte vare retur.
 • Hvis du bidrager til og støtter op om det bæredygtige miljø, og tænker over dine handlinger. og ikke bytter dine vare, får du mulighed for at returnere nogle af dine gamle, rene og nogenlunde brugelige sportsprodukter til Worldsport24-7.dk helt GRATIS i den genbrugsemballage, som du har modtaget dit nye tøj i.
 • Vi kvitterer med en værdikupon på 50 kr.- dit næste køb på Worldsport24-7.dk
 • Alle sportsprodukter bliver sorteret, for at se om det er anvendeligt til folk i 3. verdenslande, eller om det skal sende til genbrug hos en af vores samarbejdspartner.
 • Du kan også oprette en bruger hos Worldsport24-7.dk og løbende modtage emails omkring hvor og hvor meget du har været med til at hjælpe miljøet og andre mennesker som har brug for dit gamle tøj. ♻️

 

Opret bruger her

 

Tænk dig også om i nærområdet i og uden for sportshallen, i omklædningsrummet, samt dig transport frem og tilbage til idrætsanlægget.

 • Lad være med at smide affald i naturen, men i skraldespanden, både inde som ude.
 • Være med til at sortere affald, hvor det er muligt.
 • Tænk på hvor meget vand du bruger, når du bader efter kamp eller træning.
 • Spar på vandet ved toiletbesøg.
 • Husk at slukke lyset når du er den sidste, der forlader lokalet.
 • Husk at lukke døre og vinduer så vi sparer så varmen.
 • Gå, løb, cykel eller benyt offentligt transport hen til idrætsanlægget og hjem igen.                                                                                                                                      

Worldsport24-7.dk’s genbrugsordning er sammen med de ansvarlige sportsfolk, og vores producerende samarbejdspartner med til at gøre en ekstra indsats for at passe på miljøet.

Sociale medier

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 492
Please refer to our Error Message Reference.
miljoe-pakning