Black Friday – Den største handelsdag i hele verden

Black Friday er kommet for at blive. Dagen har taget hele verden med storm og folket elsker at finde de bedste tilbud på dagen. Det samlede forbrug online hos danskerne stiger hver eneste år og i 2018 alene endte det samlede Dankortforbrug på 326 mio. kr.

Til trods for at mange virksomheder i dag kører Black week og ikke blot tilbyder kunderne de bedste tilbud på selve dagen, så kan mange virksomheder sælge det samme på Black Friday, som de normalt gør på en hel måned.

 

Hvordan startede Black Friday?

Black Friday stammer fra USA og ses som værende den uformelle betegnelse for fredagen efter Thanksgiving i USA, hvilket betyder, at Black Friday er fredagen efter den fjerde torsdag i november. I USA har Black Friday været kendt siden 2005, hvor de første butikker åbnede op for vanvittige tilbud på dagen. Mange ser i dag dagen, som starten på julesalget, hvor kunderne har mulighed for store besparelser, hvis man er tidlig ude efter julegaverne.

Black Friday 2020 vil være fredag den. 27. november.

 

Black Friday 2020 hos Worldsport24-7

Som nystartet virksomhed, var Black Friday 2019 vores første og det bliver bestemt ikke den sidste. Dagen gik over alt forventning og danskerne elskede vores gode tilbud på dagen, hvor de hurtige fik besparelser op til 75 %. Vi vil ikke være med på 10-15 % som nogen virksomheder prøver at køre med – Black Friday står for vanvittige tilbud og det vil vi ikke gå på kompomis med. Det samme kommer til at gælde til Black Friday 2020, hvor vi har i sinde et præsentere endnu flere mærker og vanvittige tilbud.

Ønsker du at komme først i køen til vores tilbud, anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvor der hele året bliver udsendt gode tilbud og i særdeleshed på Black Friday, hvor alle vores VIP-kunder fik adgang før alle andre.

 

Du kan tilmelde dig her: Black Friday 2020

Dette skal du være opmærksom på ved Black Friday

Mange virksomheder og især de større virksomheder i Danmark planlægger Black Friday flere måneder før. Det er her, du som forbruger skal være vågen. Pricerunner foretog i 2019 en test, hvor de fulgte tusindevis af produkter hos 47 af de største webshops i Danmark. Her var resultatet skræmmende og så alligevel ikke. Resultaterne viste, at frem mod Black Friday hævede 6 ud af 10 løbende deres priser på en lang række varer, hvilket i sidste ende betyder, at de kan præsentere kunderne for endnu større besparelser på selve dagen.

Det er her, du som kunde kan blive snydt og blive vildledt af de store tilbud og besparelser. Hvilket i sidste ende betyder, at du faktisk ingen penge har sparet. Dette tager vi langt afstand fra hos Worldsport24-7 – Vi vil ikke være en del af dette og vores vejl. Udsalgspriser vil altid være de samme – både før, op til og efter Black Friday.

 

Gode tilbud på sportstøj til herre  

Hos Worldsport24-7 glæder vi os allerede til Black Friday 2020, hvor du som kunde kan forvente at finde de bedste tilbud på sportsprodukter. Der vil komme gode tilbud på løbetøj til herre i form af løbe t-shirts, løbetrøjer samt løbejakker. Udover det vil du finde et bredt udvalg af løbeudstyr.

Er du mere til tunge vægte og træning i det lokale fitnesscenter vil der ligeledes komme vanvittige tilbud på fitnesstøj til herre.

Gode tilbud på sportstøj til kvinder

Dette samme gælder vores sportstøj til kvinder. Black Friday 2020 bliver mindst lige så vild som i 2019, hvor kvinderne kunne få besparelser op til 75 % på flere udvalgte varer. Der vil i 2020 komme gode tilbud på løbetøj til kvinder i form af løbe t-shirts, løbetights, løbetrøjer samt løbejakker. Udover det vil du finde et bredt udvalg af løbeudstyr.

Er du mere til tunge vægte og træning i det lokale fitnesscenter vil der ligeledes komme vanvittige tilbud på fitnesstøj til kvinder.